2017

Ons eerste optreden voor 2017 was op 20 januari in het Spektakel in Zwijndrecht. We traden daar op tijdens een jubileum van de Thuiszorggroep Internos. Een uiterst geslaagde middag.  27 januari waren we voor ons jaarlijkse optreden in de Lichtkring in Zwijndrecht. Zoals altijd een leuk publiek dat goed meedeed. Zondag 29 januari was een korenmiddag in de Businessclub van de vv. Dordrecht. Samen met 2 andere koren was het een geweldig gezellige middag in een bomvolle locatie.

Februari telde 2 optredens . 17 februari in de Brasserie De Heerlijkheid voor de Societeit Swinhove. Een uitpuilende zaal en een vanouds enthousiast publiek. En ons eigen Korenfestival in ons thuishonk Kubiek op 24 februari. Wijzelf,.De Noordzangers uit Ridderkerk en The Blue Voices uit Dordrecht lieten het publiek tot in de late uurtjes genieten.

2 maart waren voor een optreden in het Atrium van Zorgcentrum Crabbehoff in Dordrecht. Wederom een mooi middag voor ons en de bewoners en familie. 8 maart hadden we een benfitconcert georganiseerd door de Ronde Tafel voor bewoners van Hendrik Ido Ambacht die een gezellige middag en avond verdienden. Hieraan hebben wij zeker toe bijgedragen. Op 24 maart namen we deel aan een groot korenfestival in De Fakkel in Ridderkerk. In de sporthal gevuld met 600 enthousiaste toeschouwers traden 4 grote koren op . Een prachtig evenement dat georganiseerd werd door de Hollandse Maatjes. Ieder jaar weer is het optreden in De Keukenhof weer een van de hoogtepunten voor ons. Dit jaar, op 26 maart het openingsweekend van de Keukenhof, waren we samen met een marchingband degenen die het muziekweekend op die dag verzorgden. Vanaf 10.00 uur in de ochtend tot laat in de middag traden we om en om op. Een mooie zonnige dag met een groot internationaal publiek dat ervoor zorgt dat de foto's en videobeelden over de hele wereld verspreid worden. 

26 april ,de vooravond van Koningsdag, verzorgden wij voor notabelen en inwoners van Oud Beijerland een Koningsconcert. In een overvolle zaal was het van beide kanten genieten. 

Op 3 mei hadden we een benefitconcert in Wielstaete Hendrik Ida Ambacht ten bate van een z.g.n. tovertafel voor de bewoners van Sophiastaete. De zaal was uitverkocht en de avond leverde een prachtig bedrag op. Zondag 7 mei vierde het koor Dongens levenslied haar 15 jarig bestaan . Samen met nog 11 andere koren namen we deel aan het festival in Dongen. Een vermoeiende maar leuke dag. 10 mei stonden we in de theaterzaal van de Merwelanden in Dordrecht. Een optreden voor de bewoners en familie. Op 20 mei organiseerde de Lionsclub Zwijndrecht een feest voor de geestelijk gehandicapten. Wij verzorgden er de muzikale noot.En het werd een waar feest. Ons traditionaal jaarlijks optreden in De Lindonk in Zwijndrecht was weer zoals altijd reuze gezellig met een meezingende zaal.Het shantyfestival in Barneveld op 27 mei sloot de drukke meimaand af. Een snikhete dag met temperaturen boven de 30 graden.Ondanks dat', zetten zich de 9 koren in, om er een feest voor het jubilerende shantykoor "Het Roer Om" van te maken. Na afloop was iedereen toe aan een verkoelende dronk en de airconditioned bus. 

Juni begon met een optreden in Ridderkerk op de Pinkstermarktop 3 juni . Een prachtige zomerdag met heel veel publiek en een mooi podium. 8 juni traden we op in Dordrecht in De Linde en op 23 juni waren we weer in Doorn op Nw Hydepark. wat altijd weer een feest is.

Juli was onze vakantiemaand en in Augustus begonnen we op 5 aug. met het Shantyfestival in Nunspeet. Een van de Top festivals waar we de 3e prijs van 15 koren in de wacht sleepten. 9 aug traden we op in Gorinchem op het cruiseschip Prins Willem Alexander.Een zeer gezellige avond.

September begon met een optreden op het grote Internationale Shantyfestival in Emmen, waar op 8 podia 24 koren optraden. Traditioneel waren we op 24 sept weer in Vlissingen bij Ter Reede. 29 sept traden we op bij het 25 jarig bestaan van de Gasterij in het Schippersinternaat in Zwijndrecht en op 30 september op het Sluitingsfeest  van RCN Toppershoedje in Ouddorp.

October begon met een optreden in Wapenveld in Hotel Groot Stokkert op 4 oct . Een zeer gezellig intiem feestje voor de gasten van Alle Goeds.14 oct waren we op de Braderie in de Jan Luijkenstraat in Ridderkerk op een uitzonderlijke mooie zonnige zaterdag. 25 oct hadden we een optreden in de Prinsenmarij in Dordrecht voor een enthousiast publiek. En 28 october vierden we samen met De Zingende Zalmvissers hun 12,5 jubileum. Een grandioos feest in een bomvolle zaal.  

Ons vaste optreden in De Lindonk in Zwijndrecht op 22 nov was zoals altijd een succesverhaal met veel leuk publiek. Ook het Polderwiel in Dordrecht op 29 nov was geheel gevuld en enthousiast.

In december hadden we nog 4 optredens te weten 2 in Nw Hydepark in Doorn op 4 en 29 december en 2 kerstoptredens op 14 dec in de Flaasbloem in Chaam en 21 dec in Dennenheul Ermelo. Het was me het jaartje wel.

En nu weer op naar 2018